Bloqueando Facebook

non me gusta facebook

Shame on me, but I really don't pay attention to things like privacy settings, terms of use, or any other fine print when I add myself to a service. I typically wait to see if there's a backlash from the community and then I act accordingly. This particular issue snuck up on me, though, and I didn't even realize what I had done.

My Perfil de Facebook is fairly open to anyone who would like to connect. I'm a social person and I really don't have any secrets (or money for all you hackers out there), so I connect with everyone. About the only exception to this are geolocation tools. I think it's kind of creepy that people I don't know and live in some other state care about where I check in.

Anyways, in this case, someone posted something to my wall that was offensive to a good majority of the population. I won't go into detail… it wasn't porn, just a truly tasteless attack on their faith. I'm not a religious person, but I have the decency not to insult people who son. Faith is something that's not only sacred, we've already figured out that folks don't mind killing themselves over it. For many people, their faith is all they have. In my opinion, it lacks any decency as a fellow human being and it's just downright mean.

What happened within minutes was that people unfriended me… along with a deluge of comments on what a jerk I was. (The irony is that I let the person who did it know that I was disappointed in them). So, because of one person in my network lacking any kind of decency, I've had to lock down my permissions. I still am allowing friends to post on my timeline… but no one else is going to see the information. To get to this screen, click the down arrow in Facebook (top right this very moment) and then select Como te conectas. I've circled the two settings I've updated.

permisos de facebook s

For you Facebook gurus out there, does this also stop any content from making it to my wall from another persons' wall that I comment on? Or will this do that?

7 Comentarios

  1. 1

    Ese cambio de permiso non vai cambiar nada ao respecto. Os teus amigos aínda verán cando comentas ou che gusta algo. A túa única opción é non comentar eses elementos. As recentes fotos brutas en Facebook son unha explotación deliberada de como funciona Facebook.

    Basicamente, Anonymous creou varias contas falsas, ligounas todas, engadiu unha chea de xente real, cargou unha tonelada de imaxes brutas, despois gustou e comentou todas. Cando comentaches esa foto, apareceu nas paredes dos teus amigos porque xa tiña outros tantos comentarios e gústame. Facebook funciona exactamente como se supón: presenta o contido máis popular (se os teus amigos comprometéronse con el).

    O único xeito de solucionalo é ignorar ou ocultar ese contido e, se es coma min, informa aos teus outros amigos para que tamén o saiban.

    -Jack

  2. 3

    En realidade, refírome ao que está a ver a maioría da xente: o elemento da súa fonte de noticias. Se alguén publicou un elemento directamente no teu muro, esa é unha historia diferente. A miña suposición é que se refires á túa fonte de noticias. Si?

  3. 5

    Sempre fixen un punto para bloquear a configuración de Facebook. Non son máis anti social que ti, pero comecei cando comecei a recibir solicitudes de amizade dalgunhas persoas bastante sospeitosas. Certo, non teño o investimento en redes sociais como o fai coa súa carreira e visibilidade, polo que non teño interese en que miles de persoas que doutro xeito non me coñezan de Adam me sigan ou me fan amigos.

    Ademais, non necesito a axuda de ninguén para meter o pé na boca, podo facelo bastante só.

  4. 7

    O valor predeterminado debería estar no bloqueo automático e facer que todas as funcións de privacidade sexan doadas de atopar. Despois déixalle ao usuario individual abrir as funcións que desexa. Iso é o que faría un escrupuloso propietario de sitios web.

¿Que pensas?

Este sitio usa Akismet para reducir o spam. Aprende a procesar os teus datos de comentarios.